AlgemeenVier weken geleden ben ik begonnen met zoeken naar een hardware upgrade van mijn game PC in de zin van losse componenten aanschaffen en mijn huidige PC upgraden.
Bij Azerty werd er bij elk component (moederbord, processor, geheugen etc) advies gegeven. Bij één van de adviezen werd gewaarschuwd dat de bios versie te oud kon zijn om de nieuwste processor te herkennen en voor 12,50 deed Azerty een bios update en een processor check. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
Door deze tips en adviezen heb ik bij Azerty de juiste componenten kunnen kopen die perfect bij elkaar horen waardoor ik nu een vette game PC heb
De website is helder, de componenten en andere bijbehorende accessoires zijn snel gevonden.
Een aanrader.
In de afgelopen vier weken heb ik vijf bestellingen geplaatst bij Azerty tbv een compleet nieuwe PC die ik in losse componenten geleverd kreeg.
Ik wil meteen beginnen met een groot compliment voor de verpakkingswijze. Elke doos die binnenkwam was steeds verpakt met dezelfde verpakkingsmaterialen (luchtkussentjes) en bij gevoelige componenten zoals een harde schijf werd de schijf ook nog eens extra ingewikkeld met dikkere compacte luchtkussentjes.
Persoonlijk heb ik een hatelijke hekel aan producten die los in een doos worden gelegd en zo mee worden genomen door de pakketvervoerder.
Bij Azerty wordt in ieder geval veel aandacht besteed aan de levering en verpakkingswijze wat er bij mij voor zorgt dat ik klant blijf en terugkom voor nieuwe bestellingen.