AlgemeenOp 1 januari 2021 een zaklamp inclusief bevestigingsbeugels besteld, met een levertijd van 6 a 7 dagen. De betaling verliep vlot (Ideal). Op 5 januari 2021 ontving ik alleen de beugels. Op 11 januari 2021 had ik niks van Conrad gehoord over de levering van de zaklamp zelf (daar gaat het uiteindelijk toch om) en heb een mail verzonden, met het verzoek om een statusbericht. Bij het uitblijven van een reactie op de mail heb ik met Conrad gebeld. Er werden keurig excuses aangeboden dat er nog niet eerder bericht was en er zou binnenkort alsnog een statusbericht volgen.
Op 18 januari ontving ik het bericht dat de levering vertraagd is en in week 4 geleverd gaat worden.
Een week later ontving ik het bericht dat het nog een week langer duurt, leverdatum week 5.
Als dan op 2 februari weer een mail op de digitale mat valt en je verwacht dat dat de verzendbevestiging is, valt de boodschap dat de levering wederom is uitgesteld en in week 8 gaat volgen wel erg rauw op het dak.
Op 2 februari gemaild dat dit niet acceptabel is en vraag ik om een oplossing. Zo waar krijg ik binnen 24 uur een reactie waar ze aangeven dat ik het product mag omboeken, en worden twee alternatieve producten aangeboden. Een zaklamp met een kleinere lichtbundel en een zaklamp die niet in de eerder geleverde bevestigingsbeugels past. Hier nadere informatie over gevraagd, maar daar tot op heden geen reactie meer op ontvangen.
Ik had dit eerlijk gezegd niet van Conrad verwacht, maar er gaat te veel achter elkaar fout. Dit was mijn laatste bestelling bij Conrad aangezien ze de (eigen) afspraken meerdere malen niet nakomen en 'aftersales' niet of niet adequaat reageert. Ik heb nu aangegeven dat ik de koopovereenkomst wil beëindigen en hoop dat ik mijn geld terug krijg.
De bevestigingsbeugels werden binnen enkele dagen geleverd en waren prima verpakt. De ook bestelde zaklamp, die in de beugels geplaatst moet worden, is tot op heden niet geleverd. Aan alleen de bevestigingsbeugels heb ik niks.
KlantenserviceReageert niet of niet adequaat of onvolledig. Zie verder de korte toelichting.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling op deze site.
Graag hoor ik van u of alles inmiddels opgelost is.
Zo niet, wilt u mij een e-mail sturen, dan ga ik uitzoeken wat er nog aan de hand is.
U mag een e-mail sturen naar contact@conrad.nl t.a.v. Marga Bouwhuis
Fijne dag gewenst.