AlgemeenOp 8 januari een bestelling geplaatst (via pricewatch gezien dat prijs bij Max ICT het goedkoopst was, komt op paar euro). Aangegeven levertermijn was 5-7 werkdagen.
Op 27 januari nog niets gezien of geen update gekregen, dus zelf eens navraag gedaan. Respons van Max ICT: nieuwe leverdatum 2 februari.
Op 3 februari nog steeds niets ontvangen, dus opnieuw mail gestuurd naar klantenservice. Tot op vandaag (5 februari) geen reactie hierop.
Update 8 feb: naar aanleiding van deze review gecontacteerd geweest door de klantenservice. Zij stelden voor kosteloos een deellevering te doen, de overige producten worden zo snel mogelijk bijbesteld.
7 werkdagen vs meer dan 20 werkdagen, dat is mijn inziens geen gewone vertraging meer. Dit voelt eerder aan als oplichterij: klanten lokken met valse levertermijn. Ik hoop mijn pakketje ooit nog te krijgen.
KlantenserviceOp eerste mail (27 jan) heel snel antwoord gekregen. Op tweede mail nog geen antwoord tot op vandaag.
Update 8 feb: naar aanleiding van deze review gecontacteerd geweest. Manier van communicatie was correct.
Goedemorgen Sigmund1,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat we u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de uitblijvende communicatie en de vertraging.
Zojuist heb ik de mailbox nagekeken, maar helaas kan ik uw e-mail niet vinden. Ik heb u een privébericht gestuurd. Zou ik u mogen vragen daarop te reageren zodat we u verder kunnen helpen.
Excuses voor het ongemak. Ik zie uw bericht graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare