AlgemeenBestel hier niet, de levertermijn zijn onbetrouwbaar.
Ik heb een simpel geheugenmodule besteld op 1/1. Dit zou op 25/1 geleverd worden maar is niet gekomen. De leverdatum werd toen verplaatst naar 29/1 maar ook dit is niet gehaald. Daarna gaf de website opeens nog 2-4 weken levertijd aan.
Klantenservice en webcare schrijven keurige mails dat ze het erg vervelend vinden maar doen er verder niets concreets aan.
De conclusie is dat de levertijden bij Maxict totaal niet gegarandeerd kunnen worden. Voor mij dus de laatste bestelling hier.
Ik heb de order nu omgezet naar een ander artikel dat nu over 3 werkdagen geleverd wordt. Ik ben heel benieuwd of dit wel gehaald wordt.
De levertermijn van de artikelen is langer dan op de website staat en is ook niet betrouwbaar; deze kan zomaar veranderen. Beter was het als MaxICT alleen spullen aanbood die ook echt snel leverbaar zijn.
KlantenserviceZe schrijven keurige mails dat ze het heel vervelend vinden, maar helpen verder ook niet uit zichzelf. Dit geldt ook voor de webcare afdeling.
Beste Herbkk43,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u het product niet heeft ontvangen. Onze oprechte excuses. Wij hopen natuurlijk dat de nieuwe bestelling op tijd geleverd gaat worden.
Mocht dit niet het geval zijn, dan wil ik u vragen uw ordergegevens, met vermelding review, te sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare