AlgemeenAzerty BE toetsenbord besteld, Azerty FR toetsenbord gekregen. Te laat geleverd uiteraard, zonder extra uitleg.
Ik dien een RMA in, zeggen ze dat ik zelf de retourkosten moet betalen. Ik trek dat in twijfel, want ik heb een ander product gekregen dat ik besteld heb.
En dan wordt het stil. Eén reminder. Twee reminders. Drie reminders. Ze reageren gewoon niet op mails. Je mag eens gaan kijken op de facebookpagina, het regent er klachten en mensen zijn rechtzaken aan het voorbereiden.
Dan valt mijn probleem nog goed mee. Ik weet nu al dat ze mijn retourkosten niet dadelijk gaan betalen. Gelukkig heb ik met Paypal betaald, dus kan ik ze zo aan hun plichten houden.
Edit: en voilà, een reactie op deze review binnen de dag. Maar reageren op mails binnen de 10 dagen lukt hen niet. STOP met aan schadebeperking te doen en zorg gewoon dat jullie service op orde is. Gewoon zinnetjes typen met 'wat vervelend' lost NIKS op. Alle respect voor de werknemers die verplicht worden om dit soort schadebeperking te doen, maar jullie bedrijf heeft gewoon zijn prio's niet op orde.
Besteldatum 9/1, leverdatum 20/1.
Artikelstatus was 'Direct leverbaar. Op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd'
Ze reageren gewoon niet op vragen. Je krijgt enkel standaardmails. Waardeloos.
Het enige waar ze zich mee bezig houden is reageren op reviews en valse positieve reviews posten op sites zoals deze.
Beste Humpus,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen en u niet naar wens bent geholpen. Onze excuses.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare