AlgemeenDe router (netgear ax8) was in GEBRUIKTE staat geleverd, de plastic beschadigd en zeer vuil, er zat haar en stof(?) onder. De router had nog persoonlijke instellingen van de vorige eigenaar. Alternate heeft geen melding gemaakt dat dit een geretourneerd product was.
VerzendingHet was stevig verzonden. Hier is niets op aan te merken.
KlantenserviceTelefonisch zijn ze onbereikbaar. Ik heb al 7x proberen bellen op het nummer vermeld op de website: +32 (0)3 - 871 11 30
Ik heb steeds 30 minuten gewacht nadat ik heb opgehangen.
Helaas was het continu een muziek. Mijn eerdere ervaringen waren ook niet al te positief betreffende vorige bestellingen: altijd zeer korte antwoorden en niet echt vriendelijk.
EDIT:
Alternate heeft een mooie oplossing aangeboden per mail. Aangezien ik hun ook gemaild heb met het probleem.
Bleek dat het fout werd ingeboekt en eigenlijk een outlet product moest zijn.
Menselijke fouten gebeuren en hier kan ik ze dus niet op afrekenen.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is fout gelopen! Alvast heel erg bedankt. We hadden tot twee weken geleden inderdaad problemen met de drukte bij onze klantendienst. Dit is echter al enige tijd opgelost dus zou je ons opnieuw vrij makkelijk moeten kunnen bereiken via de telefoon. Onze excuses voor dit ongemak.