Azerty

had een rgb splitter gekocht. een controller vind ik toch weer iets teveel, en kennelijk werkt het. had bij megekko 3 extra fans gekocht, want de 3080 die ik eerder kocht blaas met zen ontwerp warme lucht in men cpu koeler. waar die met de 2070 founder edition nauwelijks iets van warmte extra kreeg, krijgt het nu de volle lading. tjah, was men clock met men 5800x toch wel wat aan de hete kant van 105 graden. had ik dus 3 fans gekocht, maar men moederboard heeft maar 3 3-pin rgb pinnekes, en eentje was voor de al 2 aanwezige front fans in gebruik, dus ja, 3 fans op 2 rgb pinnekes da werkt niet. dus ik kocht een splitter bij azerty. wat ik wel er jammer aan vond, is dat die fans dus 3 pin zijn, en eentje was dicht. daar kon geen pin in. dus ik pakte een kniptang, en knipte een pinnetje van een van de kabels van de splitter eraf. en toen paste hij. en kennelijk werkte het nog ook, want alle 3 zitten nu op 1 rgb header en ze geven alle 3 net zoveel licht.

de volgende dag geleverd, met postnl. het was op tijd. en heel! moet ik altijd erbij zetten, postnl die op tijd is en het heel bezorgd, dat is heel knap tegenwoordig.

ik kreeg mooi een bevestiging van de bestelling, de factuur, en een track n trace. kyk, das service waar je op kan vertrouwen.

Scorekaart voor Azerty