AlgemeenOp 6 december 2020 bestelde ik een RTX 3060 Ti, op de website werd aangegeven dat het product niet op voorraad was maar dat de levertijd 1-2 weken zou zijn. Nadat de bestelling was geplaatst verscheen de verwachte leverdatum in mijn profiel, 25 december. Ik was al uitgegaan van vertraging vanwege de slechte reviews en het feit dat deze videokaart lastig te verkrijgen is ik zou dus ook helemaal tevreden zijn als 25 december daadwerkelijk gehaald zou worden.
Helaas, op 25 december ontving ik geen pakketje, geen mailtje, geen update van de nieuwe leverdatum. Het bleef stil, ook na mijn mailtje naar het algemene emailadres. Het 2e mailtje schreef ik aan de webcare, hierop werd wel gereageerd, de nieuwe leverdatum zou 25 januari worden. Een kleine domper maar ik had iets om naar uit te kijken.
In de loop naar 25 januari werd ik op de hoogte gesteld dat het product een onbekende levertijd had gekregen, ik zou dit kunnen afwachten of met de klantenservice opzoek kunnen gaan naar een alternatief. De levertijd in mijn profiel was nog steeds 25 januari dus ik besloot het even af te wachten.
De prijs op de website was inmiddels €100 duurder geworden dan het in eerste instantie was en de levertijd op de website was naar boven bijgesteld.
Een tijdje later was de levertijd op de site weer aangepast naar 1-2 weken en ik besloot om te vragen hoe mijn order ervoor stond. Geen reactie.
Inmiddels is het 2 maanden geleden dat ik mijn product besteld heb, ik heb totaal geen inzicht gekregen of ze überhaupt dit product op voorraad hebben gehad, op welke plek ik sta in de wachtlijst (als die er überhaupt is en ze het niet tegen het hoogste bod verkopen) en wanneer er weer voorraad wordt verwacht.
Klantenservice is niet het juiste woord. Je wordt totaal niet op de hoogte gehouden, informatie die je krijgt is niet juist. Op 9 van de 10 berichten wordt niet gereageerd.
Ik ging er vanuit dat ik niet de beste service zou krijgen maar dit heeft me wel heel erg teleurgesteld.
Beste Jeauzy,
Bedankt voor uw review. Ik zie dat het gaat om de RTX 3060. Wij begrijpen uw frustratie, maar op dit moment is er weinig aanbod en veel vraag naar dit product.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw order.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Marloes - Max ICT Webcare