Max ICT B.V.

Op 19 December een Microsoft Surface muis besteld bij Max ICT die volgens de site ruim op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Ik had gedacht dat de muis in ieder geval voor de kerst geleverd zou zijn. Na een mail (geen antwoord) heb ik gebeld en kreeg te horen dat het met de Brexit te maken had. Daarna nog twee keer gemaild met als antwoord dat het gecheckt zou worden bij de leverancier. Mijn laatste vraag om opheldering of geld terug is niet meer beantwoord en de muis is meer dan 6 weken later nog steeds niet geleverd. Een redelijk beschamende gang van zaken in mijn opinie.

Edit: Naar aanleiding van bovenstaande review is de muis uiteindelijk vandaag (6 feb) geleverd. Klantenservice heeft gemaild en gebeld. Het telefoontje kon ik niet beantwoorden en ik heb geprobeerd terug te bellen maar na 20 minuten in de wacht heb ik dat opgegeven. Fijn dat de muis uiteindelijk geleverd is, maar het was een redelijk zware bevalling. Dank aan de webcare voor de ondernomen actie, maar jammer dat het op deze omslachtige manier moest.

De antwoorden die ik van de klantenservice kreeg (als ik antwoord kreeg) waren kort en generiek. Ik had niet het idee dat de medewerker iets anders kon doen dan een standaard mailtje versturen.

Beste Barnas,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet naar wens bent geholpen. Onze excuses.

Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw order.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops