AlgemeenOp zondag 27 december om 2300 een paar Xbox controllers besteld. Waren alleen online leverbaar. 29 december een bericht dat ze waren verzonden. Track en trace van postNL zou nog volgen maar die kwam nooit. Rustig een weekje afgewacht maar de bestelde controllers werden nooit geleverd. Na veel gedoe om contact te krijgen kwamen ze met het verhaal dat er de 28e al iemand bij me aan de deur was geweest. Overduidelijk een lulsmoes, was namelijk de hele dag thuis, ook geen kaartje in de bus of zo. Verder natuurlijk totaal tegenstrijdig met het bericht dat het de 29e verzonden was. Uiteindelijk vorige week de toezegging dat ik mijn geld terug ga krijgen "binnen enkele werkdagen" maar daar wacht ik ook nog steeds op. NOOIT MEER MEDIAMARKT .... ik ben toch niet gek !
UPDATE: 6 feb 2021 .... eindelijk mijn geld terug ! Dus 6 weken gezeik gehad om voor niet geleverde spullen geld terug te krijgen. DIEP DIEP DIEP TRIEST
Volgens mij helemaal nooit verzonden omdat ze geen voorraad hadden. En zoals gezegd lijken ze dus gewoon glashard te liegen. Hoe kan een artikel dat alleen online op voorraad was ineens de volgende dag vanuit een filiaal geleverd worden ????
KlantenserviceDe online klantenservice is UITGESCHAKELD. Als je ze belt sta je eindeloos in de wacht en krijg je uiteindelijk een "buitenlander" (India ?) aan de lijn die amper nederlands verstaat en je niet kan helpen. Enige optie is via Facebook Messenger en dan krijg je een waardeloze chatbot waar je ook niets aan hebt. Je eindigt altijd bij de optie "medewerker spreken" en daar krijg je 9 van de 10 keer ook dagen lang geen antwoord.