MediaMarkt

Prima zoekfunctionaliteit en betalen en dergelijke ging soepel. Eigenlijk gewoon zoals je het tegenwoordig mag verwachten. Niet speciaal maar gewoon prima.

Pakket kwam veel later aan dan op de beloofde dag. Updates daarover waren vreemd en tegenstrijdig. Kan ook aan de post gelegen hebben vanwege de drukke periode maar resultaat was dat ik het product niet vlot ontving. Een product wat ik later besteld kwam wel snel aan.

Retoursending lukt niet via de site. Zit naast de bestelling een mooie retour knop maar die doet het voor mijn producten niet. Ook handmatig invullen geeft geen resultaat. Chatten eindigt steeds in een doodlopend pad ondanks dat ik op 'spreek een medewerker' klik. Na lang zoeken een telefoon nummer gevonden. Een heel lang introductie bandje en daarna een aankondiging van een wachttijd van een half uur maar dat viel mee. Na nog geen minuut een medewerker aan de lijn en die heeft mij goed kunnen helpen.

Dus waardeloos op het gebied van vinden van contact maar prima als je dan eenmaal contact hebt. Ze lijken echt niet te willen dat je contact met ze opneemt.

Scorekaart voor MediaMarkt