Max ICT B.V.

Anderhalf week geleden de Galaxy Buds Pro besteld. Vandaag aangekomen, terwijl zij op de website hadden aangegeven dat het binnen 1 en 3 dagen geleverd zou worden. Daarnaast was ik niet tevreden met de Buds Pro en wilde ik retour doen, dus bellen om te vragen of ik mijn geld terug kan krijgen en nee, want het gaat om een product dat met hygiene te maken heeft en daardoor vervalt mijn recht als consument om mijn geld terug te krijgen. Degene met wie ik sprak heet Mark en ik hoop dat hij mijn bericht even goed inleest en beseft hoe fout hij MaxICT bij bezig is. Ik heb de oordopjes met een verlies van 35 euro moeten verkopen via Marktplaats.

Het opsturen en ontvangen ging heel snel, maar doordat ik lang moest wachten, heb ik het alsnog een onvoldoende gegeven.

Vaak heel netjes te woord gestaan, maar dat laatste met Mark heeft het zeker omlaag gehaald. Geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

Beste Xarialon,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen.

Helaas gaat het hier inderdaad om een hygiene product, waardoor u dit product niet kan retourneren. Onze excuses voor het ongemak.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops