Azerty

Voor bijna 1600 euro aan spullen besteld.
Toen het binnenkwam bleek 1 product een verkeerd (goedkoper) model met mindere specs.
Gebeld, zou worden uitgezocht.
Oude product teruggestuurd.
Omwille van de snelheid en i.o.m. de klantenservice hebben die alvast een nieuwe bestelling gedaan met de opmerking dat wel het goede model geleverd moet worden.
Ik kreeg 2 herinneringen dat ik niet betaald zou hebben. "Dat is vreemd, ik geef het door aan mijn collega" (Tot op de dag staat deze factuur op onbetaald.)

Na een week kwam het vervangende product. Wederom de verkeerde.
Weer contact opgenomen. Ik heb het product direct weer teruggestuurd.
Vervolgens gebeurde er niets. Na ruim een week maar eens nagevraagd. Ook van de extra factuur aangegeven.
Blijkbaar was men het weer vergeten om mijn bestelling te corrigeren.
De fout waarom toch steeds een verkeerd product wordt verstuurd werd weer uitgezocht en waarna een nieuwe werd besteld.
De factuur zou ik mogen negeren. Blijkbaar is het te moeilijk om een factuur echt te verwijderen.

De derde levering volgt en, surprise surprise, deze blijkt weer verkeerd!
Klantenservice gebeld. Natuurlijk was de teamleider "in vergadering".
Terugbellen schijnt heel moeilijk te zijn, dus ik wacht nog steeds op zijn telefoontje!
Deze firma is niet in staat om een fout op te lossen en wat extra aandacht te besteden om er zeker van te zijn dat het niet weer fout gaat. Ze hebben geen idee wat ze versturen. Wrs dropshipping. Sommige ezels stoten zich 3x aan een steen.

Telefonisch: Vriendelijk maar geen oplossend vermogen. Alles wordt "doorgegeven aan een collega"
Steeds weer een andere collega die antwoord.
Ik dring niet door tot iemand die klachten integraal kan oplossen.

Edit: Een dag later heeft een teamleider gebeld met excuses en uitleg.

Scorekaart voor Azerty