MediaMarkt

Xbox series X besteld bij Mediamarkt online. Ik had blijkbaar nog mijn oude adres in mijn profiel staan. Waardoor ik het verkeerde adres heb geselecteerd. Direct naar Mediamarkt online gebeld om het adres te veranderen, blijkbaar wordt het verstuurd vanuit een vestiging (Groningen Sontplein). Mediamarkt online had direct gebeld met de vestiging om het adres aan te passen. Was gelukt en ik zou een verzendbevestiging krijgen.

Krijg ik vervolgens de verzendbevestiging en wat denk je het oude (verkeerde) adres. Dit keer maar direct met de vestiging gebeld, zou een nieuwe Track en trace aanmaken en ik zou het mailtje al gehad hebben. 4 uur later nog steeds geen mailtje ontvangen met een track en trace.

Krijg ik een mailtje van Mediamarkt online dat het adres gewijzigd is. Wat blijkt in de oude track en trace. Die vervolgens nu niet meer werkt. Dan maar weer met online gebeld, die konden niks voor mij doen dan alleen een mailtje sturen naar de vestiging. Uiteindelijk hebben ze nog de telefoon opgehangen...

Vervolgens maar weer met de vestiging gebeld en die konden weinig voor mij doen, wellicht is er een tikfout gemaakt in het e-mailadres. Maar de nieuwe track en trace sturen was erg lastig. Toen vroeg ik nog is er geen andere manier om de track en trace te sturen dan via dat systeem. Geeft de medewerker als antwoord: "Via postduif misschien?" "We kunnen ook uw order annuleren dan heeft u helemaal geen Xbox series X". Erg onbeschoft behandeld. Mediamarkt online en de vestiging communiceert totaal niet met elkaar. Nu heb ik dus nog steeds geen nieuwe track en trace en weet ik niet naar welk adres het gestuurd wordt.

Zie bovenstaand bericht. Track en trace code nog steeds niet binnen.

Mediamarkt online heeft de telefoon er op gegooid omdat ze mij niet konden helpen. In de vestiging maken ze onbeschofte opmerkingen. Denken totaal niet mee en denken alleen maar in problemen i.p.v. oplossingen. Laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

Uiteindelijk nog gebeld om 16:52 door een aardige mevrouw die mij telefonisch de track en trace code kon doorgeven.

Scorekaart voor MediaMarkt