MediaMarkt

Prima uiterlijk van de winkel en het proces loopt ook soepel. Ma. 25-01 bestelling geplaatst.

En hier gaat het fout. Om te beginnen kan er niet gekozen worden voor een koerier/bezorgtijd, op zich niet erg... Dan ga je uit van gewoon ergens op de dag. Blijkt achter dat het verzonden wordt met Trunkrs(?!) en ergens tussen 19:00 en 23:00 binnen kan komen. Maar okay... prima.

Vervolgens wordt mijn bestelling niet op Ma. 25-01 verzonden... okay kan gebeuren met corona en drukte. Geen probleem. Di. 26-01 netjes een mailtje dat mijn bestelling is verzonden. T&T geeft aan dat Trunkrs mijn pakketje nog niet heeft ontvangen. Maar goed.. daar kan wel wat tijd tussen zitten gezien ze in de avond leveren. Vervolgens gaf de T&T aan dat het Wo. 27-01 werd in de avond, dan begint het wel irritant te worden. Ik geduldig de hele dag wachten op een update staat er vervolgens om 18:00 dat het pakket niet ontvangen en dat ik de klantenservice van de Mediamarkt moet contacteren.

Leuk als je ook een manier vindt om die te contacteren! Zelfs de "chat bot" linkt door naar de slechtste FAQ pagina ooit...

Prima winkel als je direct iets in winkel koopt maar online toch echt nooit meer. Morgen maar eens op zoek naar een telefoonnummer.

Update: ochtend van 28-01 contact met de klantenservice. Het pakket was die nacht overgedragen aan de koerier. Inmiddels om 15:00 nog geen update ontvangen en weer aan de telefoon.
Update 2: volgens deze medewerkster was het pakket nog niet overgedragen aan de koerier, zij hoopte dat dit vanavond zou gebeuren.
Update 3: Nog geen pakketje. 29-01 rond 12:00 weer met de klantenservice gebeld. Deze dame gaf aan dat het pakket vanavond bezorgd zou worden, maar er was geen update zichtbaar in de T&T. Bij de vraag wat zij nou anders kon zien dan bij de vorige 2 telefoontjes kon zij echter geen duidelijk antwoord geven... We wachten weer af! Voor de zekerheid ook met Trunkrs gebeld deze keer, hier gehoord dat ze ontzettend veel klachten hadden over mediamarkt pakketjes die niet of te laat aangeleverd werden. Dit zou komen doordat het aan de kant van de mediamarkt fout gaat en zij (Trunkrs) gewoon de pakketjes niet binnen krijgen. Wel is er verteld dat er vandaag inderdaad heel veel pakketjes zijn ontvangen van de Mediamarkt en dat na het sorteren (16:00) de T&T geüpdatet wordt. Indien er dus na 16:00 niks veranderd is mochten wij weer contact opnemen.
Update 4: Niks mogen ontvangen uiteraard. Op 29-01 heeft Trunkrs de verwachtte leverdatum na telefonisch overleg aangepast naar 01-02 tussen 17:00 en 22:00. Daarna mediamarkt gebeld. Het zou allemaal niet kloppen van de week want Mediamarkt Amsterdam-Noord zou het pakket zelf brengen. Na uitleg dat we een T&T hadden ontvangen etc. etc. werd er heel "toevallig" verteld dat het pakketje op 01-02 tussen 17:00 en 22:00 geleverd zou worden! Daar geloof ik dus ook weer niks van... Officieel incident aangemaakt en ik zou daar gisteren voor teruggebeld worden. Ook niks van gehoord. Op naar het volgende telefoontje.
Update 5: Ochtend van 01-02. De dame aan de telefoon kon er ook niet heel veel aan doen. Wel kon ze zien dat er dus nooit een bericht is uitgegaan waaruit zou blijken dat ik teruggebeld zou moeten worden. Nu te horen gekregen dat we binnen 48 uur teruggebeld zouden worden. Daarbij ook maar eens direct naar de MM Amsterdam-Noord gebeld, ze gingen even kijken hoe en wat en daarna bellen ze terug.
Update 6: 17:00 op 01/02, zelf maar weer contact gezocht met MM A'dam Noord. Niemand wist verder van het telefoontje van vanmorgen af maar mogelijk was dat de collega die op dit moment bestellingen rond rijdt. Ze gaat haar best doen om iets te achterhalen hiervan en belt vandaag of morgen nog terug hierover.
Update 7: 02/02 een mailtje ontvangen. Het pakket was bij "hun" ontvangen. We zouden het hopelijk deze week nog ontvangen. Geen toelichting wie "hun" is hier, en als zij het pakket dan hebben ontvangen hoe kan het dan nog mogelijk een week duren?! Inmiddels 8 dagen verder... Tot zo ver voor 22:30 besteld morgen in huis.
Update 8: Late middag van 02/02 Wederom gebeld met klantenservice. Deze keer is toch echt wel gebleken dat ze gewoon geen idee hebben waar hun producten uithangen. Aan de telefoon gehoord dat het pakket deze keer echt opgehaald was door Trunkrs. Uitgelegd dat er geen update in de T&T zichtbaar was en ook geen verwachtte levertijd. Hierop reageerde de medewerker met de mededeling dat MM Amsterdam Noord er intern mee bezig was. Hoe kan de MM er nou mee bezig zijn als hij net 10 seconden eerder zei dat het pakket opgehaald was?! Na dit aan te geven leek het even alsof de medewerker zijn belscript hier niet op voorbereid was. We wachten morgen weer af, hij wist nog wel te zeggen dat we gecontacteerd zouden worden hierover. In de tussentijd maar eens kijken of er verdere stappen zijn die genomen kunnen worden.
Update 9: 03/02. Vanuit MM A'dam noord te horen gekregen dat het product niet bij hun ligt en dus bij de vervoerder moet zijn. Bij een verzoek voor meer informatie uit hun interne systeem werd er verteld dat dit niet mogelijk was ivm AVG, maar het zijn toch MIJN EIGEN gegevens?! Uiteindelijk toch een screenshot gekregen welke op geen enkele manier te herleiden is naar mijn bestelling. Tracking nummer komt niet overeen met de gegevens die ik heb mogen ontvangen. Trunkrs heeft wederom aangegeven geen pakket te hebben ontvangen. Later op de middag een bericht mogen ontvangen met het volgende: "wij hebben een onderzoek ingesteld en het is nu afwachten. Meer kan ik niet voor u doen, het product heeft ons magazijn verlaten en is bij Trunkrs. Wat er bij hun gebeurt is moet ik nu uit laten zoeken". Hierop gereageerd dat dit heel slecht is en ik als betalende klant nu dus op de blaren moeten zitten. Daar weer als reactie op gekregen dat ze er niks aan kunnen en mogen doen verder. Ze hopen na het weekend een antwoord te hebben en indien ze het pakketje hebben gevonden komen zij deze zelf afleveren. Ondertussen besloten om schriftelijk een klacht in te dienen bij MM met als doel deze in gebreke te stellen wegens het niet leveren van het product gepaard met onvoldoende communicatie.

Scorekaart voor MediaMarkt