Max ICT B.V.

Slechtste ervaring ooit.
Levertijden kloppen niet en zo gauw je een probleem hebt ben je nog verder van huis.
Geen reacties op mail.
Telefonisch standaard of ontwijkende reacties.

Het lijkt erop dat er retour artikelen opnieuw worden verstuurd.
Hier zou ik geen problemen mee hebben indien ze niet beschadigd waren.
Helaas is dat wel het geval

Ik ben 5 maanden lang met dit bedrijf bezig geweest nadat ik een beschadigd produkt had ontvangen.
Het is nog niet geregeld en ik heb de hoop opgegeven dat het nog ooit geregeld gaat worden.

In die 5 maanden heb ik 2 keer een fout en ook beschadigd onderdeel ontvangen.
Dit netjes met foto's en al gemaild , en ja ook naar die van webcare die hier zo graag pasten.
Ze hebben zeker 15 mails van mij gehad MET ORDERNUMMER, en heb 2 keer een standaard reply gehad dat ze het gingen bespreken met de leverancier.
Op al die andere mails gewoon geen reactie.
Mijn laatste poging ongeveer 2 weken geleden om de koop ongedaan te maken wordt ook gewoon genegeerd.

@MAXICT, jullie hebben gewonnen , ik ga er geen energie meer insteken en pak mijn verlies.

Update na copy paste reactie:

Alweer die copy paste reactie zoals bij die honderden andere reviews, dit gaat toch niemand meer serieus nemen.
Wanneer je je mail zou lezen i.p.v. negeren en deleten heb je mijn order nummer al 10 keer gehad.

Beste Joop5981,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen.

Graag kijken wij toch nog een keer mee om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw order.

Ik zie uw mail graag tegemoet.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops