Max ICT B.V.

Het bestellen en betalen van een order gaat prima.
Blijkbaar heb ik meer dan 15 woorden nodig.

Ze hebben hun logistiek niet op orde.
Ik had op 7 januari een product besteld, dat zou er met 3 werkdagen zijn. Later stond erbij de order dat deze op 13 januari geleverd zou worden. Op 14 januari via chat contact opgenomen. Ze gaven aan achterstanden te hebben in de verwerking van orders. De nieuwe toezegging was dat levering op 20 januari zou plaatsvinden. Op 20 januari geen bericht, geen verzend bevestiging, niks.
Op 22 januari heb ik de order geannuleerd. Dat was niet gemakkelijk. Ik heb voor de zekerheid een RMA aangemaakt, en vervolgens via chat contact opgenomen. Ze vertelden me dat de order inmiddels bij hen was ontvangen en de volgende werkdag verzonden zou worden.

Het contact via chat verloopt ok. De annulering is goed verwerkt m.de eerstvolgende werkdag had ik het geld retour.

Beste koln_nl,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw order heeft moeten annuleren, jammer dat wij uw bestelde product niet op tijd geleverd hebben. Excuses voor het ongemak.

Goed om te lezen dat het annuleringsproces wel naar wens is verlopen.

Fijne dag!

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops