Max ICT B.V.

Bestellen op de website zelf gaat vrij eenvoudig, maar dat is over het algemeen, op dit moment, wel het enige wat goed gaat bij MAX ICT.

Slechte communicatie, continu veranderende leverdatum, generieke- en nietszeggende reactie op de email. Product is na 4 weken nog steeds niet uitgeleverd of in de tussentijd ook niet gecommuniceerd vanuit MAX ICT (Ik heb zelf contact op moeten nemen).

Het is te begrijpen dat er door de Covid maatregelen bestellingen en de aantal bestellingen kunnen vertragen, maar niet zo lang.. (Initiële levertijd 1-3 werkdagen)

Tevens wordt er ook op Twitter geadverteerd met 'Gratis' verzending, dit is niet het geval... https://twitter.com/Max_ICT

Nog steeds niets ontvangen, bestelling geplaatst op 31-12-2020. Verwerkt op 02-01-2021 (met een leveringsverwachting van 1-3 werkdagen). Eerste vermelde verwachte leverdatum was 07-01-2021, tweede verwachte leverdatum was 19-01.2021. Nu is het 25-01-2021, en nog niets ontvangen.

Er wordt weinig gecommuniceerd. Je moet zelf achter de informatie aan. Via de Email wordt er vervolgens een vrij generiek antwoord verstuurd: 'Naar aanleiding van... status opgevraagd... status volgen op "Mijn Max"'- om vervolgens niets meer te horen. Een week later, op een dinsdag, gebeld om de status op te vragen, aangegeven wordt dat de producten in het magazijn liggen en dat het 'hoogstwaarschijnlijk' de volgende week geleverd zal worden. Ondertussen is het al een week later, en nog steeds geen track & trace en/of berichtgeving dat het verzonden is. Zonde

Beste iphyse,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelde product nog niet is uitgeleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Wij kijken graag met u mee, zou u uw ordernummer met vermelding van deze review, willen sturen naar webcare@maxict.nl. Dan pakken wij uw gegevens er graag bij en nemen wij contact met u op.

Bedankt voor uw feedback op de twitter vermelding van gratis verzending. De gratis verzending geldt voor al onze lokale voorraad, dit staat bij het product vermeld indien dit van toepassing is.

Ik zie uw email graag tegemoet. Alvast bedankt

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops