AlgemeenCoolblue is me nog steeds 34 euro schuldig.
Dit is geen klacht voor het telefonische personeel van coolblue: die doen wel hun best om je te informeren.
Deze klacht gaat over coolblue in het algemeen als winkel en de waardeloze aftersales….want daarvoor koop je bij coolblue. Je betaalt meer; maar de service moet het dan goedmaken…nou vergeet het maar.
Het begon met een radio van 180 euro door mij aangekocht aldaar. Na 6 maanden gaat de radio kapot en stuur ik hem op naar coolblue.
4 keer krijg ik een kapotte radio retour. Uiteindelijk gaat coolblue overstag en geven ze shoptegoed voor 180 euro aan me.
Ik besteed 146 aan een iiyama monitor bij coolblue. En hou 34 euro in mijn winkelmandje omgeving.
Dan begint het gedonder: 3 keer een seasonic voeding proberen te bestellen en de 34 euro van het bedrag laten aftrekken. Helaas staat het bedrag nu bij de administratie en kunnen de telefonische medewerkers het geld niet losmaken voor me.
Je moet iedere keer bellen met coolblue en dan gaan ze een order voor je telefonisch aanmaken. Met het bellen alleen al ben je uren verder. Om nog maar niet over de frustratie te spreken. Je moet dan wachten tot je bevestiging van de administratie krijgt voor het lagere bedrag. Maar die komt 3 keer met de voeding niet….
Ik had nog een ipad nodig voor mijn kinderen voor thuisonderwijs tijdens de lockdown. Weer gebeld en nu zou de 34 euro eraf getrokken worden door de adminstratie. U raadt het al….NIET dus. De telefonische medewerkers hebben een notitie aangemaakt dat de adminstratie de 34 euro aan met gaat overmaken binnen 5 werkdagen. Ipad is wel geleverd maar geen 34 euro terug. De 5 werkdagen zijn alweer voorbij. Daarom deze review over cooolblue.
Verkopen kunnen ze. Problemen oplossen doen ze niet. Terugbetalen doen ze ook niet. Valse beloftes maken doen ze wel.
En ik? Ik koop wel weer op amazon, bol.com en alle andere leveranciers die wel hun best doen.
Elke keer als je iets probeert te bestellen moet je de klantenservice bellen. Jahoor meneer; "u krijgt het echt". En "het gaat vandaag nog de deur uit".
KlantenserviceEr wordt vrolijk tegen je gedaan maar ze bieden geen oplossing. Iedere keer probeer je iets te kopen en je 34 euro die je tegoed hebt te gebruiken. Maar dat gaat niet bij coolblue.
WE HOUDEN GEWOON LEKKER JE 34 EURO..............NOOIT WEER COOLBLUE........gewoon bij amazon bestellen mensen...goedkoper en BETER!!!