Art & Craft Nederland

Een aantal kernwoorden waarmee ik mijn persoonlijke ervaring met de webshop Art & Craft zou omschrijven:

Klantvriendelijk, geduldig, meedenkend, coulant, correct, goedkoop.

Op 8 december 2020, een Logitech G923 race stuur gekocht voor mijn Pc, bij Art & Craft, tegen een zéér scherpe prijs.

Snelle levering in 2 dozen, alleen de binnenste doos bleek flink beschadigd, aangezien ik de moeilijkste niet ben, had ik zoiets van, als het product goed werkt ben ik tevreden, maar toch wel gelijk even gemeld bij Art & Craft, als transport schade, met een paar foto's.

Kort hierna kreeg ik al gelijk een bericht terug dat dit niet zo hoorde te zijn, met de nodige verontschuldigingen, en kreeg ik al bijna direct een te goed bon van 25 euro aangeboden, voor een eventuele volgende bestelling bij hun, wel zo netjes vond ik.

Na anderhalve week ongeveer het product in gebruik te hebben genomen, bleek er speling op het stuur te zitten, wat onnatuurlijk aanvoelde, en waar ik mij een beetje zorgen over maakte.

Hier begon wederom het mail contact met Art & Craft, dit in de uiterst drukke week voor kerst, waarbij ik dagelijks een mail verstuurde naar hun, en ook dagelijks een uitgebreide vriendelijke, meedenkende mail terug kreeg, zonder dat deze ook maar iets van afgeraffeld of haastig aanvoelde. Ik vond dat dit het bedrijf enorm sierde.

Op een gegeven moment hadden hun min of meer al opgevat, dat ik het product al wilde omruilen, maar dit was nog niet het geval, ik wilde het eerst nog even testen, toch stond er een dag later al een koerier voor de deur die het pakket kwam ophalen, en nogmaals, een week voor kerst, hulde werkelijk waar.

Vervolgens aangegeven dat ik het stuur nog even wilde uit proberen, en na een paar dagen uitproberen aangegeven, dat ik nog een beetje in dubio zat over wat ik er nu precies mee aan moest, en dat het toch allemaal niet even 'lekker' aanvoelde, waarbij hun uiteindelijk zelf aangaven, dat hun het, het beste leek om het stuur toch maar even om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Hiermee ben ik akkoord gegaan, en het stuur werd binnen 2 dagen wederom kosten loos omgeruild voor een gloed nieuw exemplaar, zonder speling.

Nog een extra dingetje, wat ik niet wist, en waar ik van onder de indruk was, was, dat als het product binnen 2 jaar een defect zou vertonen, hun kosten loos een koerier zouden sturen om het product op te halen, voor de garantie procedure, je hoeft je deur dus nog niet eens uit, en je hebt geen verzendkosten. Dit was voor mij persoonlijk best wel een aangename verrassing, en gaf direct een gevoel van zekerheid, dit was ik nog niet tegengekomen.

Ik ben tot nu toe nog maar weinig web shops tegengekomen, die zulke fijne service, en klant vriendelijkheid weten te bieden als Art & Craft, zelfs Coolblue niet, een van mijn vertrouwde favoriete online shops.

Mijn eerste ervaring bij Art & Craft, was er gelijk een om niet te vergeten, top service en een absolute aanrader.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland