AlgemeenEen kleine drie weken na de verwachte leverdatum neem ik contact op en dan wordt mij verteld dat ik het product over drie dagen ontvang. Dit is echter niet het geval en ik neem wederom contact op. De medewerker vertelt dat er iets fout is gegaan. Vervolgens wordt de verwachte leverdatum zonder enige toelichting nog twee weken uitgesteld. Het is de vraag of het product aankomt.
VerzendingUpdate: het product is na zes weken inderdaad niet geleverd. De levering is wederom uitgesteld. De winkel biedt geen compensatie en vindt dit dus blijkbaar een acceptabele gang van zaken.
KlantenserviceJe krijgt een net zo blije als oppervlakkige reactie op het probleem dat je aankaart. Er wordt niets gedaan met feedback.
Beste DrFalafal,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde product nog niet is uitgeleverd. Onze excuses voor de vertraging.
Mag ik u vragen een mail te sturen met uw ordernummer en vermelding van deze review naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw order.
Nogmaals onze excuses
Karen - Max ICT Webcare