AlgemeenOp 29 december 2020 een particuliere bestelling geplaatst bij MAX ICT. De levertijd stond op 3-7 dagen, wat ik kan begrijpen i.v.m. de feestdagen drukte.
Mijn bestelling van Max ICT(computer hardware) heb ik ontvangen op 6 januari 2021. Mijn hardware is nieuw, exact zoals omschreven, onbeschadigd, was netjes verpakt en functioneert zonder problemen.
Alles is dus goed en zonder problemen verlopen net als bij elke andere webshop. Daarnaast had MAX ict een goede prijs toen ik mijn bestelling plaatste. Ik zou zo weer opnieuw bij ze bestellen en ik deel niet dezelfde mening als de negatieve reviews die hier zijn genoemd.
De reviews van Max ICT las ik pas na het plaatsen van mijn bestelling na attendering van een vriend, waarop ik mij enige zorgen maakte. Ik heb daarom op 4 januari gebeld met MAX ict om te vragen of mijn bestelling volgens de genoemde leverdatum bezorgd wordt en ik kreeg na 11 minuten wachtrij een vriendelijke medewerker te spreken die dit bevestigde. Hierop heb ik besloten af te wachten. Mijn bestelling is geleverd op de beloofde datum en ik moet zeggen dat mijn zorgen om niets waren.
Goedemiddag sciep,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Wij zijn erg blij om hier te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen.
Dankuwel voor uw bestelling bij en vertrouwen in Max ICT B.V. Heel veel plezier met uw bestelling. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Fijne dag.
Lisanne - Max ICT Webcare