Max ICT B.V.

De naam vaak voorbij zien komen, maar voor mij een nieuwe leverancier. Eerst zoeken naar reviews en flink geschrokken. Maar aan de andere kant, zij zijn een van de weinigen die het product op voorraad hebben en ze zijn ook nog eens de goedkoopste.

De eerstvolgende qua prijs is Bol.com, scheelt bijna 2 tientjes. Maar wat zie ik, dat is ook MaxICT. Dat prijsverschil snap ik wel omdat ik weet hoe Bol.com werkt wij hebben ooit ook een webshop gehad die ook via hen probeerde te verkopen (tip: kijk altijd bij de aanbieder zelf of de prijs daar niet lager is).

Rondgekeken en met een kennis die verstand van zaken heeft over deze winkel gesproken. Hij heeft hier zelf meerdere keren besteld en had er goede ervaringen mee. Ook had hij een zeer slechte ervaring gehad en vertelde mij hoe dat opgelost was.

Voor mij zijn ervaringen van bekenden altijd meer waard dan online reviews, positieve reviews worden ook minder vaak gegeven dan negatieve (wederom ervaring van een eigen webshop). Door de eigen webshop heb ik ook mijn mening over de zgn. keurmerken.

Wat voor mij ook een goed punt was, was dat je via PayPal kon betalen. Bevalt het niet en doen ze lastig dan heb je via PayPal een goede kopersbescherming.

Uiteindelijk de bestelling geplaatst en toch een beetje zenuwachtig in afwachtiing of alles goed zou gaan.
Vrijdag 15 januari rond half 8 de bestelling geplaatst.
Zaterdag rond 10 uur dat de bestelling in behandeling genomen is.. dit kan natuurlijk een automatische mail zijn. 6 Uur later komt de factuur per mail.
Maandag kwart voor 9 een verzendbevestiging van GLS en 7 uur later eentje van MaxICT. Wel grappig dat ik twee keer een mail in de ochtend en in de avond krijg.
En dinsdagmiddag stond GLS aan de deur met het pakket.

Ik was dus positief verrast over de snelheid waarmee ik de bestelling binnen heb gekregen.
Voor mij is het dus snel geleverd, tegen de laagste prijs. En ik had ook nog eens een actie waarbij ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Die vond ik sowieso ook wel fijn laag.

Het product is in de eigen verpakking verzonden. Dit is dus de verpakking zoals die in de winkel staat met een simpel stukje tape om de deksel dicht te houden en met alle informatie over het product aan de buitenzijde. Herkenbare verpakkingen kunnen wel eens zorgen dat producten niet aankomen bij de ontvanger.

Ook is het karton van de verpakking vrij dun, een omdoos is vaak dikker. Gelukkig zat het product zeer netjes (en veilig) in de verpakking ingepakt.

Doordat er geen omdoos gebruikt was, zitten er diverse stickers op de verpakking geplakt. Als je iemand bent die graag verpakkingen bewaard of als je het product cadeau wil geven is dat erg jammer.

Milieutechnisch is het echter wel een heel goede keus. het scheelt weer karton.

Beste FF,

Bedankt voor uw review. Fijn dat we u naar wens hebben geholpen en u een positieve ervaring heeft met onze webshop.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelde product. We nemen uw feedback ivm de omdoos zeker mee. Op dit moment hebben wij inderdaad vanuit het oogpunt van onze footprint gekozen om producten die goed verpakt zitten daarin te versturen, maar wij begrijpen uw feedback zeker.

Mochten we in de toekomst nog voor u iets kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops