BCC

Het plaatsen van de bestelling op dinsdag 5 januari 2021 leverde geen problemen op. Wel een probleem was de leveringsdatum. Geleverd zou worden op woensdag 6 januari 2021, maar in de bevestiging van de bestelling was dat woensdag 13 januari geworden. Belde met BCC en kreeg Leo de Reus aan de telefoon, die aangaf dat door de drukte eerdere levering niet mogelijk was. Met hem maakte k de afspraak eerst te laten meten (13-1) waardoor de levering naar de 14e werd verzet. Het gesprek was erg vriendelijk.Wel moest ik het meten eerst betalen (hoewel ik machine al gekocht had) en zou het geld later terug krijgen,

De meting op 13-1-2021 gaf aan dat de vaatwasser geplaatst kon worden. Op de 14e kwamen 2 heren met de vaatwasser. Ze probeerden hem te plaatsen, maar die paste niet.Er was niet goed gemeten en ik moest een klusjesman laten komen om van de betonbodem waar de vaatwasser op moest komen een cm. weg te laten bikken. De volgende dag kwam mijn klusjesman, bekeek de zaak even en zette de vaatwasser zonder problemen op zijn plaats. Kosten: 20 euro. Opnieuw BCC gebeld (alles bij elkaar nu al dik 50 minuten aan de lijn gehangen) en afgesproken dat men een nieuwe leveringsdatum zou zoeken. Later werd mijn vrouw gebeld, werd afgesproken dat levering de 16e zou plaats vinden en dat de 20 euro zou worden vergoed. De 16e kwamen opnieuw 2 heren, waaronder een goedlachse en zeer deskundige curacaonaar. In een vloek en een zucht stond de vaatwasser op zijn plaats en werkte.Dat was voor het eerst dat we blij waren met BCC.

Zoals hiervoor al uitgelegd ging dit zonder problemen, al was het natuurlijk een mijl op zeven dat ik het meten eerst moest betalen en de kosten later terug kreeg. Tot nu toe heb ik dit geld en de 20 euro van de klusjesman nog niet gezien.

Scorekaart voor BCC