Algemeen15jarig jubileum verassing in het water gevallen door late levering van Coolblue.
13jan een Dyson besteld met mededeling dat deze op 15jan geleverd moet zijn. Op 15jan een extensie stuk geleverd. Op 16 pas de Dyson zelf geleverd. Geen gehoor via telefoon bij Coolblue, en via Wapp enkel een excuus, geen goedmaak voorstel oid. Als het aan mij lag, was de bestelling ongeopend retour gegaan, maar partner wilde zover niet gaan. Ze heeft m in gebruikt, is er erg blij mee, maar de verassing op ons huwelijksdag na een veelbewogen jaar is gewoon mislukt. Juist bij coolblue besteld om op tijd geleverd te krijgen...
Erg jammer Coolbue, dit was mijn laatste bestelling bij jullie.
Zie toelichting. Te laat geleverd, ondanks dat ik de bestelling tijdig heb gedaan.
KlantenserviceIk ben wel netjes te woord gestaan, maar de teleurstelling/woede die ik had is op geen enkele manier te beschrijven en de klantenservice deed verder ook geen moeite om iets van mijn frustratie te verzachten. Klinkt allemaal erg dramatisch, ik weet het, maar ik heb er zo mn redenen voor. Juist deze levering moest gewoon op tijd.