Azerty

De webshop van Azerty is heel duidelijk waardoor de bestelprocedure snel verloopt. Ook weet de servicedesk waar ze over praten en denken ze graag met je mee.
Als de producten niet voorradig zijn dan staat op de website de verwachte leveringstijd en in mijn ervaring klopt dit.
Tevens hanteren zij nette assemblagekosten. Ik zou Azerty van harte aanraden.

Mijn bestelling bestond uit componenten van een zelfbouw pc. Ik had gekozen om door Azerty de processor en de koeler op het moederbord te laten assembleren. Ze hebben het moederbord met de processor en koeler stevig verpakt in folie, hierdoor geen schade tijdens de bezorging. De originele verpakkingsdozen waren met alle accessoires erbij gedaan. Tevens was alles bezorgd binnen een levering.

De telefonische servicedesk is goed bereikbaar en daar sta je niet te lang in de wachtrij. Helaas duurt het ontvangen van een reactie via de mail wel langer. In beide gevallen denken de medewerkers met de klant mee en komen zij met een oplossing of een alternatief.

Scorekaart voor Azerty