AlgemeenIk heb 1-1-2021 een harde schijf besteld, die toen op voorraad was bij de leverancier. De verwachtte leverdatum was 7-1-2021. 7-1 heb ik gebeld, maar helaas was het nog niet verstuurd door de leverancier. MaxICT heeft geen eigen voorraad en de externe leverancier zou dit dus moeten leveren. Dat word nu nog steeds onderzocht (inmiddels al een ruime week!). Ik had wederom gebeld aangezien op de website van MaxICT gewoon staat dat ze eigen voorraad hebben. Daarop zeiden zij dat ik (tegen een meerbetaling van 35!!!) de harde schijf uit hun voorraad geleverd kon krijgen. BELACHELIJK! Ik pak toch een actie van hun website.. Hoezo word ik daar nu voor gestraft. Lever die HDD gewoon zoals jullie deze verkocht hebben. Uit jullie eigen voorraad of die van de leverancier!
Edit:
Contact opgenomen met webcare na hun reactie op de review, vanochtend 18-01, 11:08 uur. Kijken of er gereageerd word.
Edit 2:
Uiteraard 0 reactie van de mail die ik gestuurd heb naar webcare.. Ik had zelf al gebeld, daar gaven ze me EXACT hetzelfde antwoord als de vorige 5 keer.. Het ligt bij de leverancier. Ik zou dezelfde dag nog gemaild worden, maar dat is (uiteraard!) ook niet gebeurd. Ik vroeg de helpdesk medewerker.. Goh, kunnen jullie de leverancier niet gewoon bellen, want schijnbaar reageren ze niet op mails. Ik heb sinds 7 januari al een mail liggen bij de leverancier en die doet er schijnbaar geen zak mee. Nee, we kunnen ze alleen mailen. Top. Dus als klant kan je alleen geduldig PROBEREN te wachten totdat je order eindelijk een keer bij de leverancier binnen is.
Na ALLE slechte reviews ben ik er van overtuigd dat ze geen voorraad hebben bij hun leverancier en dat ze op deze manier (lage prijs voor een week verkopen) mensen proberen te scammen om de week er na gewoon uit hun eigen voorraad te verkopen, die weer duurder is. Omdat je dan toch al je 150eu daar hebt liggen... NEEN MAX ICT, DAT IS GEEN CORRECTE BEDRIJFSVOERING.
Edit 3:
Een aantal dagen nadat ik de mail kreeg (nog geen reactie op mijn mail terug), had ik nogmaals gebeld en op een wat fellere toon gezegd dat ze de harde schijf dan maar moeten leveren uit eigen voorraad.. Gingen ze dat toch maar wel doen. Het duurde uiteindelijk nog steeds een dag of 5 voordat het binnen was, maar hij was geleverd. Zonder extra bij te betalen. Het lijkt wel alsof dit bedrijf een luie tiener is die achter de vodden aan gezeten moet worden voordat ze eindelijk hun kamer opruimen. Belachelijk. Tevens zie ik dat ze de Ryzen 5900X ook aanbieden en "op voorraad hebben". Trap hier niet in. Die zijn niet aanwezig. Wacht liever op een normale prijs, bij een andere leverancier.
Als er niets geleverd is, is dat een erg slechte beoordeling. Zeker als jullie iemand extra geld af willen troggelen!
KlantenserviceJe vraagt de status 3x aan, maar vervolgens geven ze gewoon geen duidelijk antwoord. Het ligt bij de leverancier en die kunnen ze schijnbaar alleen via flessenpost bereiken, want het duurd TERGEND lang!
Beste rstrijdonck,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde harde schrijf nog niet geleverd is. Onze excuses.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.
Alvast bedankt,
Karen - Max ICT Webcare