AlgemeenTot nu toe heb ik al mijn bestellingen ontvangen. Daarmee bedoel ik niet dat ze allemaal vlekkeloos en op tijd aangekomen zijn.
Ik heb momenteel nog een bestelling openstaan. Ik weet nu al dat de aangegeven levertijd een grote flauwekul is. Het is altijd zo geweest.
Ik zal voor de toekomstige klanten dit bedrijf even samenvatten.
- Medewerkers van MaxICT spelen allemaal hetzelfde spelletje. Want als je geweten had, had je niet lopen liegen als mens tegen anderen. Vreemd dat niemand opstaat en zegt van 'ik ben deze leugens zat, dit kunnen we niet maken!'
- 99.99999% van de levertijden zijn niet waar.
- Als je een medewerker spreekt en die zegt ‘ja meneer het is echt zeker, morgen is het product bij u’ geloof het niet!
- Bedrijf heeft beperkt geld en gebruikt voornamelijk de binnengekomen bedragen om eerdere bestellingen van anderen te dekken. Ze rouleren geld van ene order naar de andere order.
- Webcare team is een copy paste medewerker die jou niet kan/zal helpen. Het is alleen om de indruk te geven dat ze een caring klantenservice hebben.
- Als maxict ziet dat de inkoop van de door jouw besteld product niet winstgevend is zullen ze jouw order annuleren en het product wordt van de site afgehaald of ze zullen je om bijbetaling vragen. Het lijkt alsof ze een beurshandel verrichten.
Ik heb een videokaart in bestelling staan. Het product is redelijk goed beschikbaar bijv. in Duitsland De hype van lange levertijden etc. komen goed uit om klanten bezig te houden. Ze vergeten alleen dat ze altijd een nachtmerrie leveringen hebben. Ondertussen is het product wat ik had besteld duurder geworden zoals ik boven aangaf.
Ik heb nog geen enkel contact met maxict. Ik wacht de door hun opgegeven leverdatum af.
Binnenkort verwacht ik dat ze me voor deze bestelling ook bellen met hetzelfde verhaal. ‘Het product dat u besteld heeft is niet leverbaar maar voor 200 euro meer kan je deze nog krijgen’ of ‘het product is niet leverbaar en u krijgt u geld pas over 35 dagen terug.’
Dus de handelwijze is: Zet alle producten op de wereld in je website om heel veel verkeer te lokken. Wacht op een vis die aan de haak is. Hou de vis aan het lijntje gebruik het geld van de klant voor andere orders en lever ooit in de toekomst.
Hier moet je zijn voor producten die overal ruim verkrijgbaar zijn. Kom hier niet om nieuw en speciale producten te bestellen.
Dit zal de laatste bestelling zijn. Ik laat deze ervaring staan totdat ze opeens op een wonderbaarlijke manier toch mijn bestelling redelijk op tijd leveren. Heel erg jammer. Zakelijk gaan we de boel ook verbreken.
Geen hoop. Het is altijd hetzelfde. Tijd zal het wijzen.
KlantenserviceKlantenservice is alleen om jou een bezigheidstherapie aan te bieden. Kast-muur verhaal.
Goedemorgen Shift,
Jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor onze slechte communicatie en de vertraging van uw bestelling. Wij snappen uw frustratie.
Graag kijken wij uw order na. Mag ik vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan zorgen wij dat uw bestelling wordt nagekeken en er contact met u wordt opgenomen.
Helaas lezen wij dat u ons webcare team omschrijft als een 'copy paste medewerker'. Wij proberen altijd een oprecht antwoord te geven richting onze klanten. Helaas hebben we momenteel een achterstand, welke zorgt voor dezelfde problemen onder onze klanten, waardoor wij continue een soort gelijk antwoord moeten geven. Dit betreuren wij natuurlijk.
Momenteel werken wij met man en macht, dag in dag uit, om onze achterstand weg te werken.
Graag zien wij uw e-mail tegemoet.
Alvast bedankt.
Lisanne - Max ICT Webcare