Coolblue.nl

Reparatie aangemeld (achter camera vervangen), mobiel werd netjes thuis opgehaald. Hierna slechte communicatie over waar de telefoon zich bevind, wat de status is van de reparatie enzovoorts. Voor de reparatie stond dat de telefoon binnen 2 werkdagen retour zou zijn. Na 3 dagen maar even gebeld over de huidige status, toen leek er wat te gebeuren want tijdens het bellen kreeg ik ineens een betaalverzoek, pas weer 2 dagen later zou hij bezorgd worden. Op de dag van bezorging kreeg ik echter bericht dat de bezorging vertraagd was, de dag erop (maandag) hetzelfde mailtje en daarna niks meer. Dus op woensdag nadat er weer geen bericht volgde maar weer een belletje met de klantenservice, na zo'n 15 minuten eindelijk iemand aan de lijn en nu lijkt hij zoek te zijn op de reparatie afdeling, en moet ik nog even 3 dagen wachten op bericht over waar hij zich bevind, anders mag ik weer contact opnemen... Erg frustrerend en dus zeker niet aan te raden!

Toen ik eindelijk bericht kreeg dat hij zou komen bleek dit vals alarm, mijn mobiel is nog steeds niet onderweg naar mij (nog niet bij de PostNL ontvangen) en we zijn ondertussen al 4 dagen verder...

Lange wachttijd voordat je iemand aan de lijn krijgt, lang gewacht voor matige informatie en weinig ondernomen actie.

Scorekaart voor Coolblue.nl