Max ICT B.V.

Verschrikkelijke klantenservice. Producten lijken vaak de goedkoopste in de pricewatch, met het risico dat je ze nooit aankrijgt. Bespaar je de moeite en geef 10 euro meer uit voor een deftige service.

Product is nooit geleverd omdat zakelijk account niet ingesteld geraakte.

Een zakelijke bestelling vanuit België is geen mogelijk. Via mail kreeg ik enkel te horen dat 'er iets niet klopte' met het btw nummer. Nooit kunnen achterhalen wat het probleem was. Na vele mails, bestelling kunnen annuleren.
Blijkbaar hebben ze wel tijd om hier op Tweakers de schijn hoog te houden en op iedere review te reageren. Spendeer die tijd aan service naar klanten aub

Beste thunderfury,

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat uw product niet geleverd is vanwege een zakelijk Belgisch account. Onze excuses.

Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops