Max ICT B.V.

Ik betaal een volprijs voor een monitor en verwacht een nieuw product, echter lijkt deze bij levering tweedehands te zijn of een afgedankt showmodel. Beeldscherm zat vol met vette vingerafdrukken en de doos is flink beschadigd. Gelukkig is de monitor functioneel en kan ik de vette vingers er af poetsen.
Ik vind het doorgaans niet erg om een tweedehands product of showmodel te kopen, echter vind ik het wel kwalijk als dit zo stiekem gedaan wordt. Tevens werd er vals geadverteerd met 'same day delivery' - die optie was er uiteindelijk niet voor mijn product. Kortom, ik voel mij als klant bedrogen en ik heb geen vertrouwen meer in deze webshop. Ik koop nooit meer bij Max ICT B.V.

Er werd vals geadverteerd met 'same day delivery' - die optie was er uiteindelijk niet voor mijn product.

Beste pieter2607,

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat u een product hebt ontvangen dat helaas niet nieuw is en dat u daar niet van op de hoogte bent gebracht. Onze welgemeende excuses.

Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.

Max Fast Delivery is inderdaad mogelijk op producten die wij lokaal op voorraad hebben, excuses dat dit niet het geval is geweest.

Ik zie u mail tegemoet.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops