AlgemeenHelaas heb ik de reviews over MediaMarkt niet gelezen voor ik zelf wat bestelde, had ik dit maar wel gedaan. Op 6 januari heb ik tijdens de Rednight actie een LG55NANO806NA besteld voor 588 euro(normale prijs 899 euro). Nog diezelfde avond kreeg ik een orderbevestiging via mail, maar tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag echter een bevestiging van annulering. Hierop heb ik contact gezocht met de klantenservice, en na twee keer bellen kwam het erop neer dat het betreffende artikel in eerste instantie niet meer op voorraad zou zijn maar bij navraag intern toch weer wel. De geannuleerde order(met de actieprijs) kan blijkbaar niet meer opnieuw in gang gezet worden en het reeds betaalde bedrag krijg ik volgens MediaMarkt binnen een aantal werkdagen automatisch terug. Het advies was om een nieuwe bestelling te plaatsen(voor 899 euro) waarop de klantenservice dan later onder vermelding van het nieuwe ordernummer het verschil zou kunnen verrekenen. Gezien de huidige gang van zaken heb ik hier echter weinig vertrouwen in, te meer omdat deze toezegging nergens zwart op wit is vastgelegd.
KlantenserviceBuiten het standaard riedeltje teksten wat je te horen krijgt was de helpdesk zelf redelijk snel bereikbaar. Helaas kunnen deze verder weinig meer dan de status van de order bekijken. Het product alsnog verzenden omdat deze toch op voorraad is blijkt onmogelijk. Zelf opnieuw het product bestellen tegen de inmiddels normale prijs is het advies. Op een goede afhandeling van het door mij ingediende klachtenformulier heb ik inmiddels weinig vertrouwen gezien de eerdere reviews. Tegen zoveel incompetentie is volgens mij ook niemand opgewassen, ik wacht op mijn geld en bestel dan wel ergens anders een mooie televisie.