ALTERNATE.nl

Na maanden eindelijk de 3080 binnen te hebben houdt deze er na een goede week al mee op. Ik denk even contact zoeken met de klantenservice, opsturen en afwachten. Dat was lang wachten, Ik pas deze review aan gedurende het proces.

Dinsdag 05-01-2021 mail naar servicedesk.

Vrijdag 08-01-2021 reactie van de servicedesk, mijn videokaart op de post richting Alternate.

Dinsdag 12-01-2021 videokaart bezorgd bij Alternate, tevens bericht ontvangen dat ik nog een mail krijg wanneer deze in behandeling genomen wordt. Hier wacht ik nu op (het is inmiddels alweer 15-1, 10 dagen sinds de eerste mail)

Ik heb lang moeten wachten op een reactie van de klantenservice omtrent een 3080 welke na een goede week al niet meer werkte. Daar zit ik dan met mijn computer zonder videokaart en genegeerd. Schijnbaar is de klantenservice te klein voor het klantenbestand, het excuus is drukte.

Beste,
Bedankt voor je bericht.
Dit is natuurlijk niet wat je wilt na een tijd wachten op deze kaart. Momenteel is het ongekend druk waardoor het langer kan duren voordat je een reactie van onze klantenservice ontvangt, onze excuses hiervoor. Wij vinden dit minstens net zo vervelend als jij en werken met man en macht om al onze klanten zo snel als mogelijk verder te kunnen helpen. Hierbij zullen wij dan ook ons uiterste best doen om dit zo snel als mogelijk voor jou op te pakken!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl