ALTERNATE.nl

Bestelling zou eerst over twee dagen verstuurd worden. Vervolgens werd het een week. Toen twee weken. Daarna verdween de gehele bestelling plotseling uit mijn account. Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Normaal schrijf ik nooit reviews, maar nu voel ik me bijna verplicht. De order zelf is nog steeds niet binnen.

Eerst emails verstuurd, pas drie dagen later reactie. Toen geprobeerd te bellen, na een uur in de rij te hebben gestaan verteld dat men niks voor mij kan betekenen.

Beste,
Bedankt voor je review.
Wanneer bestellingen uitgesteld worden zijn in de meeste gevallen de onderdelen jammer genoeg niet leverbaar waardoor wij deze niet naar je toe kunnen sturen, wat natuurlijk erg vervelend is. Wat daarbij natuurlijk wel vreemd is is dat je deze bestelling in het klantaccount niet terug kunt vinden. Wanneer je twijfelt over de toelichting van onze klantenservice willen wij je vragen om een e-mail naar feedback@alternate.nl te sturen zodat wij dit nogmaals voor je na kunnen kijken.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl