Max ICT B.V.

Een nachtmerrie van de klantenservice
8-12-2020 Ik heb bij maxict een rtx 3070 besteld met de melding dat deze binnen 2 weken geleverd zou worden.

Na 4 weken ploeteren, en de klantenservice bellen. Ben ik van de pre-order lijst afgehaald met het idee dat ik een alternatieve rtx 2080 die op voorraad was geleverd zou krijgen.

Ik heb zelf het product de website zien verlaten en een persoonlijke mail gekregen. Op de maxict website was na enkele dagen geen verandering van mijn order en daarom heb ik nogmaals contact met de klantenservice opgenomen. De klantenservice wist van niks en de kaart was al verkocht aan een ander, terwijl het product via de telefoon opzij voor mij gelegd zou zijn.

Ik zit nu met niks en ik ben een maand aan het lijntje gehouden met geen enkele vorm van alternatieven en compensatie.

Hallo fauxburg,

Bedankt voor uw review.

Helaas lees ik dat wij u niet naar tevredenheid hebben geholpen. Excuses voor de vervelende situatie.

Graag kijk ik uw bestelling/case voor u na. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?

Graag kijk ik of een collega het voor u na en nemen contact met u op.

Ik zie uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops