Max ICT B.V.

Na even zoeken naar een AIO CPU koeler kwam ik uit bij max ict ivm prijs en levertermijn. Op 23/12 heb ik deze besteld omdat er werd aangegeven 1-3 werkdagen levertermijn. Omdat ik vanuit België zakelijk bestel reken ik +- 1 week vooraleer het hier thuis zal geleverd worden.

Omdat ik de koeler nodig had (mijn werkpc ligt uit elkaar) heb ik op 29/12 contact opgenomen via de chatfunctie op de site (telefonisch heb ik na 40 minuten aan de lijn te hangen maar opgegeven) om te vragen wanneer deze geleverd zou worden. Omdat er niets bekend was heb ik vervolgens gevraagd om deze te annuleren wat Jeffrey in orde zou brengen. Diezelfde avond kreeg ik een mail dat het product reeds verzonden was en dus niet meer te annuleren. Geen probleem dacht ik, dan heb ik deze nog voor 31/12.

Ondertussen zijn we 7 januari 2021 en is er nog steeds geen track and trace code beschikbaar en heb ik niets mogen ontvangen.

Maxict reageert niet op mails en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Op de site staan de koelers in voorraad bij de webshop dus ik zie niet helemaal het probleem.

Via chat heb ik melding gekregen dat het product verzonden was op 29/12. Momenteel op 7/1 ben ik nog steeds niet in bezit van het product noch een track and trace code.

1x heb ik contact gekregen via de chat functie. Hoewel dit een vlot gesprek was hebben ze niet de order kunnen annuleren zoals afgesproken was (product zou verzonden zijn dus begrijpelijk).
Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken, op mails wordt niet gereageerd.

Goedemorgen Devler,

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat uw bestelde AIO CPU koeler nog niet is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijken wij met u mee.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops