AlgemeenIk heb het product snel kunnen vinden, snel kunnen bestellen. Benodigde informatie was aanwezig en overzichtelijk. Alternate had verre weg de beste prijzen en deed qua levering (communicatie, snelheid en kwaliteit) niet onder aan de duurdere winkels. Al met al ben ik zeer tevreden.
VerzendingOndanks dat de levering te laat was geef ik alternate.nl 5 sterren. Het feit dat ze te laat waren had namelijk te maken met een terugroep actie vanuit MSI zelf om de kwaliteit van het product te waarborgen.
Alternate heeft mij goed ingelicht over het feit dat het terug werd geroepen en het moment dat zij zeker wisten dat het product verzonden kon worden naar mij. Ik heb het product helemaal goed ontvangen.
Ik ben goed ingelicht over het proces dat mijn product (RTX 3080 SUPRIM X van MSI) doorliep. Vragen werden goed en snel beantwoord. Ze hebben een tool beschikbaar gesteld zodat je kon zien hoeveelste je in de rij was voor je product omdat de 3080 reeks van Nvidia slecht leverbaar was (bij alle winkels).
Toen ik om mijn extra Nvidia NOW en COD code vroeg ontving ik deze snel inc benodigde informatie om het te activeren.