Max ICT B.V.

Waardeloos, dat is het enige juiste woord. In het verleden heb ik wel eens wat proberen te bestellen maar de werkelijke levertijd kwam toen niet overeen met de vermelde levertijd op de website. Ook latere beloftes na contact met de klantenservice werden niet nagekomen en communicatie was ronduit onvriendelijk. Om die reden ben ik lang bij ze weg gebleven..

Met andere woorden, er is niets veranderd. Ik heb er spijt van dat ik bij Max ICT heb besteld en zal dit ook nooit meer opnieuw doen.

update 7-1-2021 17:00: Een reactie op m`n review vanuit Max ICT; op hun verzoek m`n ordernummer toegestuurd waarna ik een uur later de melding kreeg dat er een update bij de leverancier was gevraagd omtrent de levertijd.
Natuurlijk heel nobel om op een review te reageren maar biedt dan daadwerkelijk hulp, het opnieuw opvragen van levertijd is dit mijn inziens niet.
's Avonds wordt ik verder teleurgesteld met de melding dat 1 van de 2 producten niet meer leverbaar is. Hu? Voor bestellen was het volgens de website leverbaar, na het bestellen was de levertijd 14 dagen en nu is het product ineens niet meer leverbaar??? Wanneer je voorraadindicatie systeem (heet dat zo?) dusdanig slecht is kun je beter geen voorraad vermelden.

Gisteren wilde ik het een nieuwe kans geven omdat ze de enige waren die m`n benodigde product binnen 3 dagen kon leveren. Opnieuw kom ik bedrogen uit en staat de levertijd nu op 10 dagen.

De optie "op rekening betalen" vermeld dat er een krediet check gedaan wordt en wanneer die goed is, binnen 24 uur uitgeleverd wordt. Ook dit is een broodje aap want je krijgt mooi een mail dat je bij de eerste keer per bank dient te betalen. Laat ik nou juist voor "op rekening" hebben gekozen omdat ik niet in de gelegenheid was om per bank te betalen...

Goedemorgen digital-IMEI,

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses voor het ongemak.

Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijken wij met u mee.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops