AlgemeenAltijd wel fan geweest van megekko, de laatste tijd echter wel vervelend. Beloftes die niet nagekomen (kunnen) worden, zoals levertijd. Nou begrijp ik echt wel dat een bedrijf als PostNL aan de maximale capaciteit zit, maar dat verklaart niet dat keer op keer leveringen achteruitgeschoven worden terwijl bestelde product gewoon op voorraad zou zijn. Dan maar naar de klantenservice, wordt mij nondeju verteld dat ze er zelf niks aan kunnen doen, dat hun leverancier de levertijd niet haalt? Op producten die op voorraad zouden zijn? Enige reden dat ze nog een voldoende halen is de lage prijs, het grote assortiment en het feit dat ze nog wel eens meedenken tijdens de klantenservice. Oh en die marketinggek is de beste vent die daar werkt.
VerzendingVerzending op zich is weinig mis mee, spulletjes netjes ingepakt, maar beloftes worden gewoon niet waargemaakt, dan zorg je dat je maar thuis bent voor dat pakketje dat zou komen, krijg je doodleuk een mailtje van megekko dat de levertijd niet gehaald kan worden omdat x product niet binnen is (ondanks dat het product op de website staat alszijnde op voorraad), afijn, heb het toch wel nodig dus doe maar een ander product, dat kan dan wel weer met veel moeite maar echt fijn is het niet.
KlantenserviceEr wordt wel meegedacht vanuit de klantenservice, maar je moet overal zelf achteraan, teruggebeld ben ik nog nooit ondanks dat men dat wel eens beweert te gaan doen, ik heb zelf oplossingen mogen aandragen voor de ondervonden problemen. Ze gingen daar wel mee akkoord dus het probleem was wel verholpen, maargoed erg efficient is het allemaal niet.