AlgemeenIk heb twee cpu's besteld middels twee verschillende orders en beiden zijn nog altijd niet geleverd. Inmiddels zijn we wel twee weken verder terwijl de levertermijn 4-7 werkdagen zou bedragen. Ik ervaar hier dus dezelfde ervaringen als zo'n beetje alle andere Tweakers.
VerzendingEr is niets verzonden. Maxict houdt zich niet aan de levertijd. Anderen zeggen dat ze COVID de schuld geven wat ik zelf te kort door de bocht vind. Vooral als je wat verder terug leest in de shopreviews dan kom je alsnog dezelfde klachten tegen. Maxict heeft dus tijd genoeg gehad om de dienstverlening te verbeteren. Maxict lijkt te acteren als dropshipper en kan beloftes niet waarmaken.
KlantenserviceDe klantenservice reageert niet. Ik heb twee keer contact opgenomen maar nog altijd geen bericht terug ontvangen. Waardeloos bedrijf.
UPDATE:
Nu op 11-01-2021 nog steeds geen enkele reactie gehad. Zoals ik al zei: "waardeloos bedrijf".
Goedemorgen RobinRoot,
Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling en de slechte communicatie.
Graag help ik u verder. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan kijk ik het voor u na en zorg dat ik of een collega contact met u opneemt.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare