AlgemeenEen CPU besteld als cadeau en genoeg tijd voor kerst genomen. Na 10 dagen vertraging heb ik maar een andere moeten bestellen bij een ander bedrijf.
VerzendingVertraagd met 10 dagen en moet nu zelf voor retourverzending betalen. Erg pijnlijk als dit komt door de incompetentie van MAXict.
KlantenserviceZe zijn vriendelijk, maar kunnen niet helpen. Ze verontschuldigen en dan geven ze de schuld aan COVID, zonder nadere uitleg. Verantwoordelijkheid nemen was hier gewaardeerd en dan had ik niet deze slechte review geschreven.
Goedemorgen Snitched,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat we u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Graag leg ik uit waarom u zelf de retourkosten betaald. Wij gaan ervan uit dat onze producten in volledig goede staat bij u worden geleverd en niet retour komen. In onze verkoopprijzen worden retourkosten dan ook niet opgenomen. Deze worden enkel in rekening gebracht indien een product retour komt. Bij andere webshops zitten de retourkosten bijna altijd inbegrepen in de verkoopprijs.
Ook kampen wij momenteel helaas met een achterstand door de kerstdagen en mede de COVID-19 situatie. Wij werken momenteel met man en macht om de achterstand weg te werken en alle bestelling bij onze klanten geleverd te krijgen.
Ik snap uw frustratie omtrent de vervelende situatie. Excuses voor het ongemak.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Lisanne - Max ICT Webcare