Plasmavisie

Ik heb op 27 nov om 09.00u een Samsung QE55Q80TALXXN besteld. Er stond bij dat wanneer de televisie voor 22.00u besteld was, het direct verzonden zou worden. Ik heb een bevestiging ontvangen en hier bleef het bij. Ik ontving geen track en trace. Er werd op het moment van bestellen niet aangegeven dat het product niet voorradig was, dit gebeurde op de website een paar dagen later pas. Heb er zelf achteraan moeten gaan en van een medewerker kreeg ik uiteindelijk te horen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, want de tv is nergens op voorraad; niet bij de Nederlandse importeur en niet bij Samsung zelf. “Er is extreme drukte en we doen ons best als specialist op dit gebied.” Oké, super, maar als ik dat op het moment van bestellen geweten had, dan had ik een eerlijke keuze gehad. Helemaal als ik had geweten dat het zo lang zou duren.

De klantenservice en de mate van communicatie zijn verre van top. Er worden bijvoorbeeld geen updates vanuit Plasmavisie zelf gegeven. Ik moet er als klant steeds zelf achteraan mailen om verduidelijking te vragen en krijg vervolgens het gevoel alsof ik zeur als ik vraag of ze al meer weten. Op de vraag of ze een indicatie konden geven, heb ik nooit respons gekregen. Ook niet op mijn vraag of ze ergens in tegemoet kunnen komen. Tot op heden niks positiefs gehoord en veelal verweer; het is óf wachten, óf mijn geld terugvragen en de bestelling ergens anders plaatsen. Maar ik heb met blackfridaykorting besteld; je staat dus heerlijk met de rug tegen de muur bij Plasmavisie. Dat ze al bijna 20 jaar een specialist zijn, dat heb ik nu al vaker gehoord... Het komt op mij niet over als een bedrijf van deze tijd waar je als klant meegenomen wordt in het proces. Als ik dit eerder had geweten, dan had ik op die dag ergens bij één van de bekendere webshops gekocht... Het kost een hoop stress en gedoe en ga toch maar eens uitzoeken hoe dit juridisch in elkaar steekt allemaal

Eind november ‘20 besteld, begin januari ‘21 nog steeds niet binnen

Er worden geen updates gegeven. Je krijgt als klant geen fijn gevoel. Voelt alsof ik zeur, terwijl ik ze een flinke smak geld heb betaald. Dan verwacht je op z’n minst wat vriendelijkheid. Niet van deze tijd

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops