AlgemeenZoals je algemeen al wel gezien hebt, is de service bij sommige oke of zelfs goed, maar bij vele ook rampzalig slecht.
Dit is overigens bij mij ook, heb een volledig toestel gekocht en na een maand hadden ze nog niet alle componenten in huis..
Ik heb hier achter gevraagd hoe lang nog, dit moest overigens via mail anders waren ze niet bereikbaar wegens de drukte. (Als het dan toch zo druk is neem wat extra personeel aan zou ik zeggen). Achteraf bekeken wat wel in stock is, de componenten laten vervangen en een dag later weer hetzelfde gezeik niet in stock...
Rijd ik anderhalfuur naar hun showroom, krijg letterlijk te horen dat ze niks kunnen doen want ze hebben geen stock voor degelijke grafische kaarten, van de AMD 5500 tot 6800 en NVIDIA 1650 tot 3090 helemaal niks.. en niet wetende wanneer het gaat binnenkomen... en dat voor een computerwinkel.. het zal voor mij de laatste keer zijn dat ik er iets koop aangezien ze geen zak willen doen voor ons, de klant
Tot op heden al meer dan een maand is mijn bestelling niet geleverd en hebben ze geen idee wanneer het gaat binnenkomen...
KlantenserviceOnbestaande Klantenservice dit heb ik nog nooit meegemaakt! Telefonisch niet bereikbaar... facebook, whatsapp 3 keer elk geprobeerd, niks.
Je krijgt standaard smoesjes, het is druk wij kunnen hier momenteel niets aan doen.. Als je al eens zorgt dat je personeel genoeg hebt en weet wanneer je materiaal binnenkomt dat doet al veel, zodat je de mensen enigszins juist en goed kan informeren..
Hi, bedankt voor jouw review en jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Jammer genoeg is er op dit moment een wereldwijde schaarste qua grafische kaarten. Ook wij krijgen heel weinig informatie van onze leveranciers over de productie van deze grafische kaarten. We ztten ons dagelijks 100% in om deze grafische kaarten zo snel mogelijk te leveren aan onze klanten. Daarnaast werken onze medewerkers van de klantendienst de voorbije 6 weken al verlengde werkweken. Ook medewerkers van andere afdelingen draaien overuren en springen bij om elke klant zo snel mogelijk van een antwoord te kunnen voorzien. Ook zoeken we nog steeds mensen om bij de klantendienst te komen werken. Indien je iemand kent die misschien interesse heeft, kan die altijd solliciteren via werkenbijalternate.be.
Helaas zijn al deze inspanningen nog niet voldoende om de langere responstijd te verkorten. We willen je alvast bedanken voor jouw begrip en bieden onze excuses aan voor de vervelende situatie.