Megekko

Ben behoorlijk ontevreden over de procedure die ze hanteren omtrent defecten binnen garantie termijn. "De site en prijzen en levering zijn altijd tip top natuurlijk.

Altijd goed verpakt en normaal gesproken snel geleverd.

First off: altijd vriendelijke mensen op de mail, dus dit is niet richting hun maar Megekko's procedure bij garantie.

2 behoorlijk slechte ervaringen nu met Megekko omtrent garantie bij defecte producten.

1. Jan 2019 een logitech G903 lightning speed gekocht, behoorlijk prijzig en helaas binnen aan half jaar een defecte scroll wiel. Opgestuurd naar Megekko en die stuurden hem gelijk door naar Logitech, best jammer voor een product wat net 6 maanden oud is, maar prima.

Na een tijd geen gehoor, maar even navragen wat de status is...door Corona heeft logitech minder mensen voor reparatie dus het duurt langer. Prima, nog paar werken niks, weer vragen....maar toen iets dringender. En na bijna 2 maanden nog steeds niet en toen maar even op min strepen staan dat dit wel echt heel slecht is, voor een muis.... Goed, die werd dus uiteindelijk na 2 maanden en door mijn gepush eindelijk dan maar omgeruild.... Erg vervelend, maar kan.

2. Nu had ik een fan issue op mijn NZXT Kraken X62 welke ik op 25-03-2019 heb aangeschaft. Contact gehad met NZXT support en na wat troubleshooten geen software probleem maar "for sure a hardware issue". Om hem om te ruilen moest ik hem retourneren dus dat zou weken gaan duren.

Ik heb niet zo 1 2 3 een backup cooler liggen (bij megekko een 5800x besteld die nu zonder koeler komt). dus dat zag ik niet zitten...dus contact met Megekko, mail wisseling met NZXT doorgestuurd met het verzoek of ze een vervanging konden sturen en dan zou ik de defect retourneren (hij is immers defect geconstateerd door NZXT zelf) maar dat kon niet...vervelend, maar begrijpelijk.

Dus ik stuur hem op, met de mailwisseling en andere vragen over de snelste opties. Geen antwoord, maar op dezelfde dag de defect bij hun is aan gekomen, hebben ze hem door gestuurd naar NZXT....dus niet zelf kijken en omruilen, of contact opnemen of wat dan ook, gewoon door sturen....erg vervelend. Dus toch maar weer contact opnemen; dit is nou eenmaal de procedure. Die koeler (en dus geen pc) ben ik nu weken, wellicht wederom maanden, kwijt.

Dit noem ik persooonlijk geen klantenservice. Erg vervelend, want ik ben normaal gesoproken erg tevreden met hun site, aanbod en scherpe prijzen Maar als je dus niet echt klant gericht woirdt geholpen als je een probleem hebt..

Dit was mijn derde vervelende ervaring met ze dus ik vond het nu wel tijd om het te delen.

Scorekaart voor Megekko