AlgemeenKomt beloftes van de website niet na. Producten (telefoon en hoesje) zouden voorradig en zijn en de volgende dag bezorgd worden indien besteld vóór 21:30 uur. Dit heb ik gedaan, bevestigingsmail van de bestelling is ook van vóór 21:30 uur. De volgende dag: geen telefoon. Blijkt mobiel.nl het pas de dag ná de besteldag verstuurd te hebben waardoor het natuurlijk niet op tijd komt. Daarnaast moet ik via een orderpagina met wachtwoord zelf achterhalen dat daarnaast het hoesje helemaal niet op voorraad is en dat niet bekend is wanneer dit wel komt. Want zelf heeft Mobiel.nl dit mij niet medegedeeld. Dit alles komt super slecht uit want ik had juist die telefoon op tijd nodig omdat ik de dagen daarna niet thuis ben om de telefoon te ontvangen en ik deze wel nodig heb omdat mijn oude kapot is. Ik had juist voor Mobiel.nl gekozen hoewel deze niet de goedkoopste was omdat ik de telefoon de volgende dag nodig had.
VerzendingNiet op tijd verstuurd ondanks tijdige bestelling. De website vermeldde vóór 21:30 verstuurd = de volgende dag in huis. Dit klopt niet.
Beste Boozbunny, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. We vinden het erg vervelend van jou te vernemen dat de bestelling niet op tijd is ontvangen en het bestelde hoesje niet op voorraad is. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Graag willen we samen met jou bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je ons een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v.: Review Tweakers Boozbunny en het ordernummer van jouw bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling. Met vriendelijke groet, Het team van Mobiel.nl