Coolblue.nl

Ik was op zoek naar een hogedrukreiniger, maar niet van plan om honderden euro's uit geven. Ik zag er een die zo'n 40 euro was afgeprijsd, met voor mij alleen maar pluspunten. Volgens de site was dit model op voorraad! In de vroege uren van de 2e kerstdag besteld, dat is zaterdagmorgen geweest. En terwijl een groot deel van Nederland zijn kerstkaarten nog niet had ontvangen en bestellingen vertraagd waren stond ik na de lunch op zondagmiddag mijn balkon af te spuiten!!! Geweldig En dat wil toch iedereen, kijken, bestellen en asap ontvangen!

Ik heb het al toegelicht maar de verzending bestaat natuurlijk uit het verwerken van de order, het picken van het product, aanbieden aan de vervoerder en het vervolgens naar de klant brengen.Track en trace code gelijk ontvangen, gewoon perfect en dat terwijl ik op 2e kerstdag heb besteld. Heb in het verleden met andere bedrijven te vaak problemen gehad en het mag gerust gezegd worden als het gewoon goed gaat.

Scorekaart voor Coolblue.nl