Max ICT B.V.

Op zoek naar een nieuwe Iphone 12 Pro 128Gb terecht gekomen op de site Maxict ( kortste levertijd en goede ervaringen bij eerdere bestellingen voor mijn bedrijven )

Bestel procedure geen probleem. ( iphone 12 ) Maar de levering wel. Site gaf aan 1-3 werkdagen. Gebeld met klantenservice. Zouden per mail laten weten wanneer levering plaats zou vinden. Geen bericht gekregen. Opnieuw klantenservice gebeld met de vraag wanneer ze kunnen gaan leveren. Is onbekend werd er nu verteld. Opmerkelijk daar de site vermeld dat de levertijd nu 4-7 dagen is. Nadat ze dit zelf hadden gecontroleerd mijn order intern geannuleerd en omgezet naar een snellere leverancier. Vreemde gang van zaken daar ik bij vorige bestellingen nooit geen problemen heb gehad. ( ook niet met mijn andere accounts bij Maxict ) Maar als ik hier alle reacties lees op Tweakers zijn er nu wel heel veel negatieve beoordelingen over Maxict en bekruipt mij het gevoel of dit nog wel goed gaat komen.

Vrij snel contact en vriendelijk te woord gestaan. Maar geen passende antwoorden op mijn vragen.

Dag edsplace,

Bedankt voor uw review.

Allereerst excuses voor de vage communicatie. Wij snappen dat u een helder antwoord wil hebben.

Graag wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Excuses voor het ongemak. We gaan er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten leveren.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops