AlgemeenIk mocht het product nooit ontvangen waardoor ik mijn bestelling geannuleerd heb. Krijg geen contact via de telefoon. Op mijn emails (inmiddels 6 stuks) geen reactie. Ook niet van webcare@maxict.nl of rma@maxict.nl of info@mexict.nl overigens krijg ik mijn geld tot heden ook niet terug en lijkt het proces still te staan. na 20 dagen verwacht je wel iets te horen..
VerzendingIk mocht het product nooit ontvangen waardoor ik mijn bestelling geannuleerd heb. Krijg geen contact via de telefoon. Op mijn emails (inmiddels 6 stuks) geen reactie. Ook niet van webcare@maxict.nl of rma@maxict.nl of info@mexict.nl overigens krijg ik mijn geld tot heden ook niet terug en lijkt het proces still te staan.
KlantenserviceIk mocht het product nooit ontvangen waardoor ik mijn bestelling geannuleerd heb. Krijg geen contact via de telefoon. Op mijn emails (inmiddels 6 stuks) geen reactie. Ook niet van webcare@maxict.nl of rma@maxict.nl of info@mexict.nl overigens krijg ik mijn geld tot heden ook niet terug en lijkt het proces still te staan.
Dag ActieHunt,
Allereerst onze excuses voor de slechte communicatie. Dit had natuurlijk niet mogen voorkomen.
Zou u mij een e-mail willen sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pak ik uw gegevens erbij en ga ik het voor u proberen op te lossen.
Oprecht excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare