AlgemeenBestellen en betalen gaat redelijk makkelijk maar inhoudelijk klopt de site en met name de levertijd voor geen meter.
VerzendingNa zelf twee keer ongeveer een uur in de wacht te hebben gestaan heb ik de status van mijn bestelling nagevraagd. Achteraf gezien twee keer voorgelogen. Van Hij is binnengekomen en wordt verzonden naar hij is er nog niet en komt morgen bij ons binnen. Inmiddels wachtte ik voor een product met een levertijd van 2-3 dagen, ruim 2 weken.
KlantenserviceBuitengewoon slechte en onbeleefde klantenservice. Nadat ik zelf twee keer een uur in de wacht heb gestaan om navraag te doen over mijn bestelling welke 2-3 dagen zou duren (was inmiddels 2 weken verder!!!), werd ik onbeschoft te woord gestaan. Geen enkel begrip voor de ontstane situatie en de problemen waar ik me in verkeerde. Reactie was, ach annuleren heeft toch geen zin, want daar heeft u toch ook geen printer mee. Nou dat was voor mij precies de oplossing: annuleren die bestelling of terugsturen!! Dit is de enige manier waar je ze mee kan pakken, het interesseert ze toch helemaal niets. Nou ik vermoed dat hun baas niet blij zal zijn met die extra kosten voor de retouren en opslag van deze producten. Hopelijk gaat deze dan eens goed door zijn personeelsbestand en bijbehorende klantvriendelijkheid heen. De noodzakelijke printer koop ik nu bij de concurrent... te laat leveren is 1 maar geen begrip hebben voor de situatie en bijdehand doen... dat is een brug te ver.
Hallo nick-kr,
Bedankt voor uw review en feedback.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij u niet klantvriendelijk te woord hebben gestaan. Excuses hiervoor.
Graag bekijk ik uw bestelling en de daarbij horende contactpunten na, zodat we op dit punt intern kunnen doorpakken.
Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Alvast bedankt. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Nogmaals excuses voor de vervelende situatie. Dit had niet mogen gebeuren.
Lisanne - Max ICT Webcare