Max ICT B.V.

Een 3080 TUF besteld maar vanwege de enthousiaste levertijd die zij vermeldde (zou deze 22 december ontvangen) maar even gebeld om de verwachtingen de managen. En inderdaad, product zou niet op tijd kunnen worden geleverd.

Tot mijn grote verbazing staan er op 24 december 10 3080 TUFs beschikbaarst een levertijd van 1-3 werkdagen. Wel met een prijsstijging van 185% tov eerder gesloten overeenkomst. Na gaan bellen hoe dit kan en kreeg per mail het antwoord: “zojuist te horen gekregen dat het door u bestelde product een onbekende levertijd vanuit de fabrikant heeft”. Na controle op hun website zijn de 10 eerder vermelde exemplaren verwijderd, of beter gezegd het gehele product is verwijderd van de website. Kan uiteraard op aanvraag screenshots van hun website aantonen per datum.

Ik begrijp dat de scalper prijzen veel beter zijn voor de winkel, en mijn vermoeden is dan ook dat het product nu naar de hoogste bieder gaat ipv kijken naar de eerder afgesloten koopovereenkomsten en of wachtrij.

Koop hier alleen als levertijden en eerlijkheid van klantenservice niet hoog bij je in het vaandel staat.

Goedemiddag Julius Caesarrr,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen uw frustratie volledig. Excuses voor de vervelende situatie.

Helaas betreft het een product welke momenteel moeilijk leverbaar is in de totale markt.

Natuurlijk heeft u een punt als we het hebben over de communicatie op de website. Dit punt nemen wij zeker mee in ons verbetertraject.

Excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops